Zavese

 

SVE ZAVESE IZRAĐUJEMO PO ŽELJI I MERI NAŠIH KLIJENATA.

MOGUĆNOST IZLASKA NA TEREN- UZIMANJE TAČNIH MERA I SAVET DIZAJNERA.


  Kod izbora zavesa nikako ne treba zaboraviti da su zavese funkcionalni ali i dekorativni deo naše sobe, kuhinje, kancelarije. Pored zaštite od sunca, neželjenih pogleda u naš dom, zavese su itekako dekorativan element koji u potpunosti može transformisati prostor u kome boravimo, radimo.

   Prilikom izbora zavesa za Vaš stan ili kancelariju potrebno je da obratite pažnju na par detalja kako bi izbegli greške pri kupovini.

  Zavese bi trebalo da budu stilski uskladjene sa ostalim elementima vašeg enterijera, kao što je nameštaj, zidne dekoracije, rasveta, veličina i oblik prozora… Trebalo bi voditi računa i o veličini prostorije i količini dnevne svetlosti koju želite da zadržite.

  Svetle, prozračne zavese nežnih boja bez naglašenih motiva su odličan izbor za manje prostorije, za prostorije sa manje svetlosti.

  Uz klasičan nameštaj trebalo bi birati i klasične zavese uz koje mogu doći masivni draperi sa bogatim veziljkama. Motiv je poželjno uskladiti sa motivima mebl štofa ili tapeta i na osnovu toga oprediliti se za diskretne šare, ornamente, cvetni dezen…

Detaljnija pretraga