Pravila i uslovi

Uslovi korišćenja

Kupovinom u našoj Internet prodavnici prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja mi primenjujemo. Internet prodavnica Omni Casa zadržava pravo da bez predhodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Mi smo tu zbog vas i trudimo se da sve naše proizvode opišemo što je tačnije moguće. Ali zbog prevelikog asortimana robe ne možemo da vam garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka(npr.postoje slike sa duplim posteljina a prodaju se kao posteljine za jednu osobu).U slučaju da proizvod koji ste kupili nije u skladu sa opisom, tj. da odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, imate mogućnost da ga vratite, uz kompletnu dokumentaciju koju ste uz njega dobili, u nekorišćenom stanju, a mi ćemo vam vratiti novac.

 Obaveštavamo vas da je PDV uključen u sve cene koje stoje uz naše proizvode. Ukoliko dođe do promene cena nakon kreiranja porudžbenice mi se obavezujemo na to da ćemo prihvatiti onu cenu po kojoj ste napravili porudžbenicu bez obzira na to što se cena proizvoda promenila nakon kreiranja porudžbenice. Zadržavamo pravo da slanjem e-mail obaveštenja potrošaču otkažemo narudžbenicu u slučaju da prilikom postavljanja cena dođe do greške, npr. umesto 10 000 je navedena cena 1000 din, i sl.


Online prodavnica Omni Casa vam je na raspologanju 24 časa na dan, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Ako dođe do tehničkih problema može se desiti da će sajt biti na kraći vremenski period nedostupan, o čemu ćete biti obavešteni.

Omni Casa prodavnica ima pravo da podatke koji se nalaze na stranici ovog sajta promeni bez prethodne najave, u bilo koje vreme.


 Reklamacija

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona ili email-a. Potrudićemo se da na najefikasniji način rešimo bilo koji problem do koga eventualno može doći.

Telefoni:  065/2190228, 0113111820

e-mail: milijana.maxtex@gmail.com

Reklamacije za proizvode  mogu se podneti isključivo u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Reklamaciju možete izvršiti telefonom, poštanskim pismom ili mailom. U slučaju da je reklamacija kupca na kupljeni proizvod opravdana i da se prodavac i kupac ne mogu drugačije dogovoriti kupac može da vrati proizvod, dok će naša prodavnica izvršiti povraćaj novca na tekući račun kupca.


Intelektualna svojina

Obaveštavamo Vas da je sadržaj koji je prikazan na ovom sajtu uključujući stranice, tekstove, dizajnerske elemente (ikonice, dugmići i sl.), logotipe, fotografije, audio zapise i softvere u vlasništvu internet prodavnice  Omni Casa ili pak u vlasništvu njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Maxtexa doo.

Sve informacije koje su dostupne na internet stranama, mogu se koristiti samo u informativne svrhe, ne smeju se zloupotrebljavati korišćenjem u komercijalne svrhe niti se smeju prenositi trećim licima.

Omni Casa će vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije koristiti isključivo radi uspostavljanja poslovnog kontakta i obavljanja kupoprodaje proizvoda i uverava vas da ih neće koristiti u druge svrhe. Osobe koje nisu punoletne mogu koristiti usluge naše internet prodavnice Omni Casa isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja.